Ножі, зброю та газові балончики намагалися пронести до черкаських судів

До установ системи правосуддя забороняється пропускати осіб із боєприпасами, вогнепальною, газовою зброєю та пристроями для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії, балончиками, спорядженими речовиною сльозогінної (сльозоточивої чи дратівної) дії, наркотичними, легкозаймистими, вибухонебезпечними, радіоактивними та отруйними речовинами, з колюче-ріжучими предметами.

Читати далі Ножі, зброю та газові балончики намагалися пронести до черкаських судів

Черкаський лікар Євген Горенко першим в Україні вакцинувався від коронавірусу

Черкаський лікар-реаніматолог Євген Горенко став першим українцем, який отримав щеплення від COVID-19. Горенко Євген Васильович, лікар – реаманітолог із м. Черкаси, який працює в ковідному відділенні Черкаської обласної лікарні.

Читати далі Черкаський лікар Євген Горенко першим в Україні вакцинувався від коронавірусу

Анатолія Бондаренка переобрали головою регіонального відділення Асоціації міст України

Його кандидатуру підтримали одностайно під час загальних зборів уповноважених представників 22 органів місцевого самоврядування, які відбулися 24 лютого. Заступником обрали очільника Кам’янки Володимира Тірона.

Черкащина – перша область в Україні, яка отримала вакцину COVISHIELD

Черкаська область стала першою, куди доставили вакцину від коронавируса CoviShield, яка днями прилетіла в Україну. Про це повідомляє LB.ua.

Читати далі Черкащина – перша область в Україні, яка отримала вакцину COVISHIELD

З 24 лютого починає діяти адаптивний карантин. Сміла житиме у «жовтій» зоні

В Україні з 24 лютого починає діяти адаптивний карантин і нові послаблені обмеження. Вся територія України буде віднесена до базової «жовтої» зони.

Читати далі З 24 лютого починає діяти адаптивний карантин. Сміла житиме у «жовтій» зоні