У Смілі масова бійка переросла у погроми

На сторінці «Сміла новини» було викладено інформацію, що 7 лютого о 20:00 банда хлопців (до 10 осіб) увірвалися в хрущовку біля готелю “Любава” в мікрорайоні КУТ. Чоловіки були озброєні. Шукали тільки циган, які жили в одному крилі один навпроти одного. Проте, за словами очевидця, хулігани розкурочили житло і решти мешканців гуртожитка, одному розбили ніс. Повибивали всі вікна на першому поверсі цього крила і розстріляли вікно на другому поверсі.

Читати далі У Смілі масова бійка переросла у погроми

Пішоходи обов’язково мають носити світловідбивачі

Близько третини ДТП в Україні, у яких були травмовані люди, сталися саме за участю пішоходів. Причини типові: неосвітлені переходи, рух людини узбіччям або перехід дороги у не встановленому місті. Водії банально не бачать пішохода, особливо у темному одязі. Тож вже давно закликають всіх пішоходів забезпечити себе або вже готовим одягом із світловідбивачами, або прикріплювати на свій одяг чи рюкзаки спеціальні флікери.

Читати далі Пішоходи обов’язково мають носити світловідбивачі

Погодні негаразди: на Черкащині пройшли сильні снігопади та крижаний дощ

8 лютого активні атмосферні фронти циклону «TRISTAN» принесли на Черкащину снігопади на фоні посиленого вітру та зумовили цілий комплекс небезпечних явищ, пише Черкаський обласний гідрометцентр.

Читати далі Погодні негаразди: на Черкащині пройшли сильні снігопади та крижаний дощ