Лютий 2021 став найхолоднішим і найбагатшим на сніг за останні 30 років

Календарна зима 2020-2021 рр. видалася однією із найбільш холодних та найбільш сніжних для останніх 5 років. Середня температура повітря зими 2-3° морозу, що на 2° вище кліматичної норми. Загальна кількість опадів — 130-170 мм, або 100-140% від норми.

Читати далі Лютий 2021 став найхолоднішим і найбагатшим на сніг за останні 30 років

Анатолій Бондаренко затвердив новий графік особистого прийому громадян посадовими особами виконавчих органів Черкаської міської ради

Про це йдеться у розпорядженні №32-р від 19.02.2021 року. Попередній графік прийому громадян вважається таким, що втратив чинність.

Читати далі Анатолій Бондаренко затвердив новий графік особистого прийому громадян посадовими особами виконавчих органів Черкаської міської ради

На Золотоніщині чоловік вбив дружину, після чого сам покінчив життя самогубством, повісившись

1 березня поліцейських Золотоноші викликали мешканці села Антипівка. На краю села, у лісовому масиві, вони знайшли чоловіка в зашморгу, а поруч нього мертву жінку.

Читати далі На Золотоніщині чоловік вбив дружину, після чого сам покінчив життя самогубством, повісившись

У Смілі новий начальник управління освіти

Перший день весни позначився у Смілі кадровими змінами. У малому залі Будинку рад зібрались керівники всіх навчальних закладів міста. Міський голова представив освітянам їх нову очільницю.

Читати далі У Смілі новий начальник управління освіти

На центральній площі Сміли помер молодий чоловік

Пообіді 1 березня біля готелю «Сміла» реанімували чоловіка. На місці події працювало дві бригади швидкої допомоги. Достовірної інформації про те, що сталось немає. Та свідки розповідають, що чоловіку, якому на вигляд було років 35, стало зле, він почав синіти та впав.

Читати далі На центральній площі Сміли помер молодий чоловік