Всеволод Кульчиковський: у Черкасах зростає кількість хворих із COVID-19, а заповненість ліжок становить 61%

У Черкасах, як у всій Україні, на превеликий жаль, зросла кількість хворих із COVID-19. Станом на ранок 25 березня маємо 127 нових випадків, завантаженість ліжок, при цьому, становить 60,9%.

На Великдень у країні буде чотири офіційних вихідних підряд – 1, 2, 3 і 4 травня

Оскільки в 2021 році збігаються два державних свята – Міжнародний день праці і Великдень у православних християн, в Україні на початку травня буде відразу чотири офіційних вихідних.

Читати далі На Великдень у країні буде чотири офіційних вихідних підряд – 1, 2, 3 і 4 травня

Середня зарплата на Черкащині на початку року становила близько 10,5 тис грн

Середня номінальна заробітна плата штатного працівника підприємств, установ та організацій у січні 2021 року по Черкаській області становила 10460 грн., що в 1,7 рази вище рівня мінімальної заробітної плати (6000 грн).

Читати далі Середня зарплата на Черкащині на початку року становила близько 10,5 тис грн

Головний муніципальний інспектор Черкас Станіслав Коломієць починав свою кар’єру звичайним “гопником”: У 2008 році його було засуджено за Грабіж, насильство та крадіжку

Журналісти виявили факт, що Станіслава Коломійця, який нині обіймає посаду начальника Управління інспектування Черкаської міськради у 2008 році було засуджено за кількома статтями кримінального кодексу. Також виявилося, що насильницькі дії для чиновника є звичайними, і він неодноразово порушував закон уже після засудження і навіть перебуваючи на посаді чиновника місцевого самоврядування Черкас. Занадто лояльний вирок суду призвів до того, що насилля та інші злочини стали звичкою?

Читати далі Головний муніципальний інспектор Черкас Станіслав Коломієць починав свою кар’єру звичайним “гопником”: У 2008 році його було засуджено за Грабіж, насильство та крадіжку