На Золотоніщині чоловік вбив дружину, після чого сам покінчив життя самогубством, повісившись

1 березня поліцейських Золотоноші викликали мешканці села Антипівка. На краю села, у лісовому масиві, вони знайшли чоловіка в зашморгу, а поруч нього мертву жінку.

Місцеві розповідають, що в подружжя є двоє дітей, 4 та 8 років. У родині часто виникали негаразди на фоні зловживання чоловіком алкоголем.

«Він не один раз погрожував самогубством, казав, що йому все остогидло та немає сенсу жити», — розповідають очевидці.

Слідчі встановили, що вранці між чоловіком, який перебував у стані сп’яніння, та жінкою виник конфлікт під час якого, чоловік схопив мотузку та пішов до лісу з наміром повіситись. Його почала наздоганяти дружина, яка в цей час телефонувала рідним та просила прийти на допомогу.

Дивіться також: ПОЛІЦІЯ ЧЕРКАЩИНИ ВІДКРИЛА КРИМІНАЛЬНЕ ПРОВАДЖЕННЯ ЗА ФАКТОМ СМЕРТЕЛЬНОЇ ДТП НА ЗОЛОТОНІЩИНІ

«В один момент розмова обірвалася й телефон вимкнувся, ми одразу вирушили на пошуки в лісовий масив, де і знайшли їх мертвими», — каже родичка.

Експерти оглянули тіла загиблих і попередньо встановили, що ймовірно 35-річний чоловік задушив свою 32-річну дружину, а потім сам повісився.

Судмедекспертиза причиною смерті визнала асфіксію, тобто удушення.

Мотиви злочину наразі встановлюються слідчими. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Сектор комунікації поліції Черкаської області