Уманський поліцейський упіймався на хабарі і намагався з’їсти отримані гроші

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури  та  за оперативного супроводу Черкаського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції слідчими третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Черкасах) територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві, 15.06.2021 у порядку п. 1 ч. 1 ст. 208 КПК України затримано старшого дізнавача сектору дізнання Уманського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області, який вимагав неправомірну вигоду у розмірі 2000 доларів США за повернення вилученого автомобіля «Audi» А6.

Читати далі Уманський поліцейський упіймався на хабарі і намагався з’їсти отримані гроші

У Черкаській філії «Укрзалізниці» брали хабарі за працевлаштування

Смілянський міськрайонний суд Черкаської області визнав винною у хабарництві начальника кадрового сектора виробничого підрозділу «Шевченківський вагонна дільниця» філії «Укрзалізниці», яку ще в березні 2019 року затримали на хабарі в розмірі 500 доларів США.

Читати далі У Черкаській філії «Укрзалізниці» брали хабарі за працевлаштування

Внаслідок ДТП, що сталась уночі на дамбі, згоріли два автомобіля

Уночі 16 червня на черкаській дамбі сталася автопригода за участі авто Skoda та ГАЗ 3302. У результаті зіткнення автомобілі загорілись.

Читати далі Внаслідок ДТП, що сталась уночі на дамбі, згоріли два автомобіля