Держпраці нагадує про принципові відмінності між трудовими та цивільно-правовими договорами

Держпраці в черговий раз нагадує про різницю між трудовими та цивільно-правовими договорами. Тож, роботодавці мають нагоду дізнатися, на які умови договору із працівником звертатимуть увагу при перевірці.

Читати далі Держпраці нагадує про принципові відмінності між трудовими та цивільно-правовими договорами

У селищі Ірдинь виявлено авіабомбу SD-50 та артилерійський снаряд калібром 76 мм часів минулих війн

1 червня на території лісового масиву у селищі Ірдинь виявлено авіабомбу SD-50 та артилерійський снаряд калібром 76 мм часів минулих війн. На місце події виїхала група піротехнічних робіт та підводного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення, яка вилучила та знищила боєприпаси на спеціальному полігоні.

Читати далі У селищі Ірдинь виявлено авіабомбу SD-50 та артилерійський снаряд калібром 76 мм часів минулих війн

За ІІІ місце на чемпіонаті Європи з боротьби самбо майстер спорту міжнародного класу Анастасія Комович (Сапсай) та її тренер Володимир Римар отримали цінні подарунки міського голови

Анастасія здобула ІІІ місце на чемпіонаті Європи з боротьби самбо, який проходив у м. Лімасол (Республіка Кіпр) 26-29 травня.

Читати далі За ІІІ місце на чемпіонаті Європи з боротьби самбо майстер спорту міжнародного класу Анастасія Комович (Сапсай) та її тренер Володимир Римар отримали цінні подарунки міського голови

Дощі на кілька днів припиняються, а холод залишається: з купальним сезоном доведеться почекати — синоптики

Наразі по області спостерігаються переважно невеликі дощі, при цьому Черкащина перебуває під впливом холодних повітряних мас, які надходять із півночі.

Читати далі Дощі на кілька днів припиняються, а холод залишається: з купальним сезоном доведеться почекати — синоптики

Управління патрульної поліції в Черкаській області змінило графік особистого прийому громадян: відтепер — щодня

Відтепер керівництво управління буде проводити особистий прийом щодня з понеділка по п’ятницю, з 10 до 12 години.

Читати далі Управління патрульної поліції в Черкаській області змінило графік особистого прийому громадян: відтепер — щодня

Майже 60% мешканців Центральної України не вакцинуються від дифтерії та правця кожні 10 років — дослідження

За даними опитування, що проводилося компанією з соціологічних досліджень Gradus Research у партнерстві з фармацевтичною компанією Санофі в Україні напередодні Всесвітнього тижня імунізації, 58,9% жителів центральних областей країни не вакцинуються від дифтерії та правця кожні 10 років, хоча це потрібно робити згідно із національним календарем профілактичних щеплень.

Читати далі Майже 60% мешканців Центральної України не вакцинуються від дифтерії та правця кожні 10 років — дослідження