На Київщині сталася ДТП за участю паломників-хасидів, загинув громадянин Ізраїлю — батько 12 дітей

Рано-вранці 9 вересня в Київській області, біля села Чупира на трасі Одеса-Київ сталася смертельна ДТП за участю паломників-хасидів.

Читати далі На Київщині сталася ДТП за участю паломників-хасидів, загинув громадянин Ізраїлю — батько 12 дітей

Правоохоронці детально розповіли про хід розслідування обставин смерті 7-річного Андрія Лясова (Найважливіше з пресконференції правоохоронців 7 вересня)

24 серпня хлопчика було доставлено до дитячої лікарні з численними тілесними ушкодженнями, лікарі діагностували у дитини закриту черепно-мозкову травму, субдоральну гематому, пролежні, анемію важкого ступеню. Правоохоронці встановлюють обставини, за яких дитина отримала ці тілесні ушкодження.

Читати далі Правоохоронці детально розповіли про хід розслідування обставин смерті 7-річного Андрія Лясова (Найважливіше з пресконференції правоохоронців 7 вересня)

9, 10 та 11 вересня відмінять рух поїздів на ділянці Черкаси – ім. Т. Шевченка

На одноколійній дільниці ім. Т. Шевченка – Сміла триватимуть ремонтні роботи. У зв’язку із цим 9, 10 та 11 вересня відмінять рух поїздів на ділянці Черкаси – ім. Т. Шевченка.

Читати далі 9, 10 та 11 вересня відмінять рух поїздів на ділянці Черкаси – ім. Т. Шевченка

У Черкасах стався конфлікт між озброєними пістолетами та АК чоловіками. Поліція відреагувала миттєво

9 вересня ввечері на вулиці Хрещатик у Черкасах між чотирма чоловіками виник конфлікт, під час якого учасники дістали зброю. Очевидцями ситуації стали перехожі та працівники патрульної поліції, які до цього прибули на виклик. 

Читати далі У Черкасах стався конфлікт між озброєними пістолетами та АК чоловіками. Поліція відреагувала миттєво