Суд розглядає кримінальну справу проти чиновника С.Коломійця. Йому загрожує 5 років ув’язнення за побиття журналіста

У Соснівському районному суді м. Черкаси розпочато слухання кримінальної справи за обвинуваченням начальника управління інспектування Черкаської міськради Станіслава Коломійця та ще однієї особи в нападі та побитті журналіста та головного редактора телеканалу «Антена» Валерія Воротника.

Читати далі Суд розглядає кримінальну справу проти чиновника С.Коломійця. Йому загрожує 5 років ув’язнення за побиття журналіста

17-19 вересня на Черкащині встановлено найвищий рівень пожежної небезпеки

Як показує статистика близько 98% лiсових пожеж виникає з вини людей. А причини банальні: необережне поводження з вогнем, безтурботне відношення до лісових багатств з боку відпочивальників, спалювання багаття, сухої трав’яної рослинності і сміття на сiльгоспугiддях, пустищах та уздовж доріг.

Читати далі 17-19 вересня на Черкащині встановлено найвищий рівень пожежної небезпеки

Вранці 14 вересня на трасі біля Благодатного сталася масштабна ДТП за участю чотирьох автомобілів

Вранці 14 вересня на трасі біля Благодатного сталася масштабна ДТП за участю чотирьох легкових автомобілів. На місці працюють рятувальники, поліція та медики.

Читати далі Вранці 14 вересня на трасі біля Благодатного сталася масштабна ДТП за участю чотирьох автомобілів

Якщо будь-хто з мешканців є власником автомобіля не старше 15 років, то субсидія на оплату послуг ЖКГ для цього домогосподарства не призначається

В Україні залишилося менше місяця до закінчення оформлення субсидій на оплату послуг ЖКГ. Виплати нараховують за новими, затвердженими урядом правилами, які значно скорочують число одержувачів.

Читати далі Якщо будь-хто з мешканців є власником автомобіля не старше 15 років, то субсидія на оплату послуг ЖКГ для цього домогосподарства не призначається

Черкащани вимагають від правоохоронців справедливого розслідування справи закатованого Андрія Лясова

Новина про закатованого 7-річного Андрійка Лясова не залишила байдужим нікого у цілій країні. Небайдужі черкащани організували під стінами Черкаської обласної прокуратури мітинг і запросили прокурорів розповісти, як просувається розслідування.

Читати далі Черкащани вимагають від правоохоронців справедливого розслідування справи закатованого Андрія Лясова