Черкащани вимагають від правоохоронців справедливого розслідування справи закатованого Андрія Лясова

Новина про закатованого 7-річного Андрійка Лясова не залишила байдужим нікого у цілій країні. Небайдужі черкащани організували під стінами Черкаської обласної прокуратури мітинг і запросили прокурорів розповісти, як просувається розслідування.

Представник прокуратури повідомив, що не може розголошувати дані слідства, але обіцяє, що вже скоро правоохоронці знову зберуть брифінг із приводу цієї справи.

Дивіться також: У лікарні помер 7-річний Андрійко Лясов; до помешкання його рідних, які наразі перебувають у СІЗО, почали нести свічки, квіти, іграшки

У прокуратурі наголошують, що готові співпрацювати з громадою, і якщо хтось має якусь інформацію, вони її перевірять, проте просять звертатися офіційно, а не через інтернет.

Дивіться також: Правоохоронці детально розповіли про хід розслідування обставин смерті 7-річного Андрія Лясова (Найважливіше з пресконференції правоохоронців 7 вересня)

Один із учасників мітингу повідомив, що має інформацію про те, що вітчим зачиняв хлопчика у коморі і дійсно тушив об нього недопалки.

Одна з учасниць акції наголосила, що має інформацію, що батьки перестали водити хлопчика в садочок невдовзі після того, як вихователька почала у них запитувати про синці на дитині.