Оновлення дитячого майданчику в парку «Сосновий Бір» на завершальному етапі. Відкриття відбудеться на День міста 18 вересня

Міський голова Черкас відвідав парк Сосновий Бір, аби перевірити і показати черкащанам новий дитячий майданчик, який встановлено відповідно до соціальної угоди міської влади з Черкаською ТЕЦ.

Читати далі Оновлення дитячого майданчику в парку «Сосновий Бір» на завершальному етапі. Відкриття відбудеться на День міста 18 вересня

Поблизу Золотоноші прямо під час руху загорівся КАМАЗ

За 40 хвилин вогонь знищив кабіну водія та два передніх колеса. За попередніми даними, причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки.

Читати далі Поблизу Золотоноші прямо під час руху загорівся КАМАЗ

Суд скасував право власності на незаконно збудований на березі Дніпра будинок

Черкаським апеляційним судом за результатами перегляду справи за заявою Черкаської обласної прокуратури та Асоціації керівників шкіл міста Черкаси скасовано право власності громадянина на незаконне будівництво, зведене в прибережній захисній смузі на березі Кременчуцького водосховища.

Читати далі Суд скасував право власності на незаконно збудований на березі Дніпра будинок

І знову аварія неподалік Благодатного: автомобіль злетів у кювет і перекинувся. Двох пасажирок з перевернутого автомобіля госпіталізували (оновлено)

Близько 15-ї години поблизу Благодатного автівка злетіла в кювет і перевернулась. Повідомили про двох травмованих, тож до місця події терміново виїхали дві бригади екстренки.

Читати далі І знову аварія неподалік Благодатного: автомобіль злетів у кювет і перекинувся. Двох пасажирок з перевернутого автомобіля госпіталізували (оновлено)

ЦВК відмовила херсонцю Олегу Зайченку в реєстрації кандидатом у нардепи в Черкасах

Жителя Херсона Олега Зайченка не зареєстрували кандидатом у депутати по 197 округу в місті Черкаси.

Читати далі ЦВК відмовила херсонцю Олегу Зайченку в реєстрації кандидатом у нардепи в Черкасах

До Дня міста в Черкасах встановлять три арт-об’єкти: навушники, арка та інсталяція, що має вигляд телефона у руці

Арт-об’єкти будуть встановлені на зеленій зоні між ТЦ «Хрещатик-сіті» та податковою.

Читати далі До Дня міста в Черкасах встановлять три арт-об’єкти: навушники, арка та інсталяція, що має вигляд телефона у руці