Страйкуючий колектив «Черкасиобленерго» вимагає діалогу з губернатором

Страйкуючий колектив «Черкасиобленерго» зібрався на чергову акцію протесту. «Енергетики» організували свій мітинг під стінами обласної державної адміністрації на Соборній площі. Люди закликали губернатора вийти до них та розповісти, яких результатів досягла обласна влада у питанні вирішення проблеми, що склалась на підприємстві.

Однак до людей ніхто не виходив. Згодом з обласної адміністрації поступив сигнал, що представників страйку запрошують на перемовини із заступником губернатора, де Сергій Овчаренко повідомив людям про результати перемовин з Києвом та про реальні варіанти виході із кризової ситуації.

У відповідь представники трудового колективу заявили, що втомились від пустих обіцянок та тривалого ігнорування складнощів на підприємстві, які накопичувались роками.

Окрім цього заступник начальника відділу економічної безпеки підприємства розповів про нещодавнє чергове судове засідання у Печерському суді Києва, де відбувалось продовження розгляду справи щодо екс-голови правління «Черкасиобленерго» Світлани Кузьмінської.

Як повідомив Сергій Овчаренко, днями відбудеться засідання Кабінету Міністрів, де зокрема високопосадовці мають розглянути питання кризової ситуації на черкаських підприємствах.

Читайте також: Придніпровський районний суд не задовольнив позов скандальної екс-керівниці «Черкасиобленерго».