Правоохоронці почали «зачистку» міста від ОЗГ

Спецпідрозділ СБУ здійснив слідчі дії на території офісу, що належить відомому в місті бізнесмену Андрію Бородаю і розташований на розі вулиць Надпільної та Б.Хмельницького поруч із магазином «Гранд-маркет».

Формальним приводом візиту працівників спецпідрозділів та представників генпрокуратури, стала санкція Печерського суду Києва в рамках розслідування справи про махінації з митними кодами на імпортовані товари.

Обшук став несподіванкою не тільки для бізнесменів, але й для місцевих правоохоронців, які протягом дня намагалися самі з’ясувати обставини подій, що відбуваються. Столичні слідчі, які, за даними телеканалу «Антена», розслідують діяльність відомого в місті організованого злочинного групування, з яким пов’язують бізнес-політичну групу Андрія Бородая та пов’язаних із ним депутатів із фракції БПП Черкаської міськради. Проведений обшук можна вважати підставою для початку офіційного слідства. Сам пан Бородай був відсутній у місті і тому обшуки проводилися без присутності останнього.

Великий шухєр у Черкасах. Правоохоронці розпочали зачищати місто від ОЗГ, одним із керівників якого є секретар Черкаської міськради Радуцький?