Радуцький шукає політичний прихисток за межами БПП

Поки президент України Петро Порошенко шукає рішення проблеми під іменем Саакашвілі в Києві, його черкаські соратники, що входять до фракції партії БПП у Черкаській міській раді, підтримують вимоги на захист Саакашвілі та називають дії президента України політичними репресіями.
За звернення Черкаської міської ради серед інших проголосували в повному складі і депутати, що  пройшли за списками БПП.
Нагадаємо, що напередодні місцевих виборів у жовтні 15 року тоді ще депутат Верховної ради від БПП Юрій Луценко заявив, що в Черкасах місцеве ОЗУ «Торпеди» рветься до влади використовуючи Блок Петра Порошенка та пообіцяв «обнулити» партійні списки місцевої партійної організації. Натомість за два роки що минули, Радуцький та інші колишні члени кримінального угрупування, що мають нині мандати Черкаської міськради так і залишаються формально членами БПП.
Голосування на захист Саакашвілі свідчить, ймовірно, про пошуки з їх боку нової політичної сили, яка б прихистила їх на наступних місцевих виборах. За даними Антени, черги з бажаючих прийняти у свої партійні ряди представників черкаського криміналітету поки не видно.