У черкаському аеропорту вчилися гасити вогонь у літаку

14 листопада, спільно з КП «Аеропорт Черкаси», на території аеропорту пройшли пожежно-тактичні навчання з гасіння пожежі та проведення аварійно-рятувальних робіт на повітряних суднах, що зазнали авіаційну подію. Про це повідомляє прес-служба ДСНС в Черкаській обл.

Спільними діями Черкаських рятувальників та пожежної команди підприємства ліквідовано наслідки умовної масштабної катастрофи. Згідно тактичного задуму, під час запуску двигуна на повітряному судні виникла пожежа. Під час події на борту повітряного судна знаходилося 15 пасажирів та 2 члени екіпажу. Є загроза вибуху паливних баків.

Одразу на місце події за сигналом тривога прибув пожежно-рятувальний підрозділ підприємства та у відповідності до плану залучення сил та засобів пожежно-рятувальні розрахунки Черкаського гарнізону. Рятувальні служби організували порятунок пасажирів та членів екіпажу з одночасним гасінням осередку пожежі.

Спільними діями підрозділів ДСНС та пожежної команди підприємства пожежу на повітряному судні вдалося швидко ліквідувати та не дати поширитися на поруч розташовані авіалайнери.

Дивіться також: рятувальники провели тактико спеціальні навчання на території одного із готелів Черкас.