Криваве правосуддя

29 жовтня 2015 року у селі Лящівка Чорнобаївського району ранком о восьмій годині біля будинку директора СТОВ «Лящівка» Скрипки Федора пролунав вибух. Місцевий житель Рудик Володимир, дочекавшись приїзду господарів, підірвав дві гранати Ф-1. Доведений до відчаю свавіллям «багачів», він вчинив криваве правосуддя. Його останні слова: «І все таки я герой!»
Внаслідок вибуху всі троє сильно травмовані і з важкими тілесними ушкодженнями доставлені до Чорнобаївської районної лікарні. Рудик Володимир помер під час операції, а Скрипка Федір та його дружина Ніна прооперовані і знаходяться в критичному стані у реанімації. Лящівці скаржаться на Федора СКРИПКУ,що він пихатий, грубий та зневажливий до односельчан.
Місцеві жителі пана Рудика характеризують, як чесного, працелюбного чоловіка, який прагнув справедливості як для себе, так і для всіх місцян, і потерпав від цькувань зі сторони пана Скрипки. І, як кажуть жителі Лящівки,те, що сталося з директором СТОВ «Лящівка» Федором є не що інше, як заслужене покарання.
В останню путь Володимира Рудика проводжатимуть односельці, як героя, несучи до кладовища на руках труну з його тілом через все село. В пам’яті односельців Володимир РУДИК залишиться героєм та борцем за справедливість.

Вул. Небесної сотні ремонтують

ТВК рахує – кандидати нервують

Вибори позаду, а міський тервиборчком ніяк не порахує голоси. П᾽яту добу поспіль члени комісії за закритими дверима під охороною міліції перебирають бюлетені. Мляву роботу транслюють он-лайн.

Поки тривають підрахунки, потенційні кандидати на посаду міського голови не можуть заспокоїтися. Першу позицію, безпрецедентно посідає Сергій Одарич, на друге місце полюють Анатолій Бондаренко, Андрій Бортник та Олександр Радуцький. За паралельними підрахунками вперед виривається Анатолій Бондаренко. Аби позбутися конкурента, Сергій Одарич вдався до поширення фейкової інформації, нібито Бондаренка примусили відмовитися від другого туру виборів.

Лідер партії вільних демократів описав «плани банди» на своїй сторінці у “Фейсбуці”:

Влаштувати безлад на районних виборчих комісіях.

Пошкодити документацію кількох дільниць і скасувати на них результати голосування.

Таким чином “вивести” Олександра Радуцького на третє місце.

Одночасно люди Бородая-Радуцького б”ють по своїх – хочуть понизити показники Савенка, Ткаченка і Мкртчяна, аби на шосте прохідне місце вивести Халая. І намагаються підкинути голосів Опозиційному блоку, аби в раду зайшли Арсенюк і Савін. Не випадково по комісіях шастає нерозлучна парочка Радуцький-Арсенюк.

На відповідний заклик вже відповів Олександр Радуцький. Він попросив передати Одаричу, що закон діє для всіх однаково.