Батьківщинівці навідали кооперативний коледж

Черкаси в окопах

Секретар міськради завітав у “Фотоприлад”

Черкаському коледжу – 95!

Вибори у Черкасах таки відбудуться?

Передвиборчі перегони у Черкасах вже наробили галасу. Бійки, чвари, розпуск ТВК, відмова в реєстрації Сергію Одаричу та його команді – це ще неповний список гарячих подробиць по-черкаськи.

Чи зможуть містяни проголосувати цієї неділі дізнаємося у виборчій комісії.

Сподіваємося, ніщо не зможе завадити вільному волевиявленню черкащан. А тим часом на Соборній площі моляться за чесні вибори.

Теракти вже відбуваються на мирній території

На жаль, в нашій державі стає небезпечним активно відстоювати свою позицію правовими методами. Теракти вже відбуваються на мирній території України, під Києвом. В ніч на 20 жовтня ц.р. в Київській області – за декілька кілометрів від столиці було обстріляно будинок правозахисниці Наталії Аваєвої, а під її машину кинуто бойову гранату. Ці дії кваліфіковано правоохоронцями як замах на життя та теракт.

Раніше постраждала брала участь у судових засіданнях у цивільних справах, в яких фігурували судді Апеляційного суду і посадовці Державного земельного агентства України. До речі, саме Наталія Аваєва представляє інтереси редакції газети «Антена» у позові до департаменту економіки та розвитку черкаської міськради.