У Черкасах готуються до футбольного свята

Молодіжні збірні України та Ісландії 8 жовтня поміряються силами на Центральному стадіоні міста. А 9 жовтня на головній футбольній арені Черкас відзначать Всеукраїнський день підтримки збірних команд України. У програмі заходу: спільний концерт музичних гуртів “БУМБОКС” та “PIANOБОЙ”, та створення найбільшої фан-зони з підтримки українського футболу.

Футбольний клуб «Черкаський Дніпро» визначений Федерацією футболу України співорганізатором домашніх матчів кваліфікації УЄФА ЄВР02017 за участю молодіжної збірної команди України з футболу (U-21).

– Вже розпочався продаж квитків. Цього разу чекаємо на стадіоні близько 10 тис. вболівальників. Відразу хочу попередити, що ГО ФК «Черкаський Дніпро» викупив 6224 квитки аби роздати їх школярам, студентам та вихованцям спортивних закладів, – зазначив віце-президент Федерації футболу Володимир Лашкул.

Квитки можна придбати у он-лайн мережі Kasa.in.ua, а також у касах стадіону «Центральний» за схемою їх реалізації на матчі команди «Черкаський Дніпро».

– Хороша традиція грати відбіркові матчі у Черкасах. Молодіжна збірна зіграла тут вже чотири матчі. Приємно, що команди приїхали, вболівальники отримали задоволення від гри. Сподіваємось, що буде хороша організація. Кожна збірна по-своєму сильна. В Ісландії футбол на хорошому державному рівні. Тож наше основне завдання – показати хорошу гру, – вважає головний тренер молодіжної збірної команди України з футболу (U-21) Сергій Ковалець.