Черкащани вирішили налякати Путіна

10 червня черкасці долучились до міжнародної антивоєнної акції “STOP PUTIN-STOP WАR”. Українська діаспора у Канаді, США та країнах Європи провели глобальну акцію протесту. Зокрема у Черкасах на Соборній площі активісти організували подібний захід. Але через погану розповсюдженість анонсу акції – на площі зібралось не більше 40 осіб. Маленька явка людей обурила начальника управління культури Черкаської ОДА, який засумнівався у патріотизмі жителів Черкас.

 

Наш пріоритет – капітальне будівництво дорожнього покриття

«Ми відмовляємося від ямкового ремонту доріг. Наш пріоритет – капітальне будівництво дорожнього покриття», – Анатолій Бондаренко.

Два дні тому пройшли тендери на будівництво трьох нових доріг у Черкасах. Йдеться про вулицю Героїв Дніпра, Смілянську та Благовісну. Очікується, що підготовчий етап ремонтних робіт стартує вже за 20-25 днів.

 

На зустріч із громадою мікрорайону прийшов депутат міськради Юрій Тренкін

Юрій Тренкін наголосив на тісній співпраці та порозумінні між міською владою, виконавчим комітетом, законодавчою владою та КСН. Як наслідок, вже досягнено певних результатів.  Також депутат сподівається, що мікрорайон, у якому 9 років нічого не робилось, нарешті, вийде на більш якісний рівень.

Мер провів звітно-виборчу конференцію з представниками КСН «Митниця»

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко провів звітно-виборчу конференцію із жителями мікрорайону “Митниця”. Мер вислухав побажання містян та висловив своє бачення розвитку мікрорайону. Зокрема Анатолій Васильович запевнив присутніх, що наразі пріорітетом є вулиця Героїв Дніпра, де ремонт дорожнього покриття вже почався.

Україна на футбольному «Евро-2016»

10 червня матчем Франція-Румунія розпочнеться довгоочікувана найбільша футбольна подія цього літа – Евро-2016. А для українців ще більшої цікавості додає той факт, що честь нашої країни на цьому турнірі, вперше з часів Незалежності, представлятиме національна збірна України по футболу. Отже ми запитали жителів Черкас, як на їх думку виступить наша команда.

Які стосунки між пасажирами та таксистами?

Багато мешканців Черкас користується таксі, тож ми вирішили спитати, чи задоволені вони якістю обслуговування водіїв таксі. Також, в свою чергу, ми запитали таксистів, як вони оцінюють культуру пасажирів.

Кінотеатр «Україна» концептуально зміниться

Комунальний заклад кінотеатр «Україна» виходить на новий рівень. Керівництво закладу взяло новий курс на підвищення якості фільмів, їх показів та покращення комфорту для відвідувачів. Детальніше про прийдешні зміни розповіла директор кінотеатру «Україна» Валентина Слуцька.
Окрім того пані Валентина розказала, що вони планують організувати для жителів міста Черкаси, щоб відвідини кінотеатру не були розкішшю.
З 10 червня всі охочі можуть переглянути у кінотеатрі «Україна» загальновідомі фільми : «Ілюзія обману 2» та «Варкрафт: Початок»