На Черкащині під час руху загорівся вантажний автомобіль

Займання, яке почалося у моторному відсіку МАЗа, виявив водій і намагався загасити самостійно за допомогою вогнегасника.

Читати далі На Черкащині під час руху загорівся вантажний автомобіль

Комунальники прибирають дороги Черкас після зими

Директор КП ЧЕЛУАШ Олексій МЕЛЬНИК розповів про прибирання доріг міста від піску та бруду, що накопичилися за зиму, і розкрив найближчі плани підприємства.

Читати далі Комунальники прибирають дороги Черкас після зими

Через недотримання правил дорожнього руху у Черкасах сталася ДТП

Порушник – водій ВАЗ-2107, їдучи другорядною дорогою, не виконав вимогу знаку і не пропустив автомобіль Toyota Land Cruiser. Автомобілі зазнали механічних ушкоджень, люди в автопригоді не постраждали.

Читати далі Через недотримання правил дорожнього руху у Черкасах сталася ДТП

Поруч із черкаськими пляжами встановили металеві “пляшки” для збору пластику

КП ЧЕЛУАШ встановило поруч із черкаськими пляжами оригінальні контейнери у вигляді металевих пляшок для збору використаної ПЕТ-тари.

Читати далі Поруч із черкаськими пляжами встановили металеві “пляшки” для збору пластику

У Великодню ніч черкаські патрульні виявили дев’ятьох нетверезих водіїв

Під час чергування на вулицях міста інспектори зупиняли транспортні засоби за порушення правил дорожнього руху. У ході спілкування в дев’ятьох водіїв були виявлені ознаки алкогольного або наркотичного сп’яніння.

Читати далі У Великодню ніч черкаські патрульні виявили дев’ятьох нетверезих водіїв

11-річну дитину з COVID-19 перевели з Канівської ЦРЛ у Черкаську інфекційну лікарню – заступник головного лікаря Канівської ЦРЛ Сергій Назаренко

“Близько 10.00 надійшов дзвінок із лабораторного центру про наявність 4-ьох позитивних випадків ПЛР. 1 хворий (дитина) стаціонарний та 3 амбулаторних. Стаціонарний випадок: дитина 11 років, яка перебувала на лікуванні в окремому боксі інфекційного відділення з пневмонією, як на вид звичайною, типовою. Одразу виконаний експрес-тест на коронавірус, який показав негативний результат. Відібрані мазки та висновок ПЛР – позитивний результат. Батьки здорові, якихось контактів із хворими на коронавірус не було, за кордоном не перебували”, – написав Сергій Назаренко.

Читати далі 11-річну дитину з COVID-19 перевели з Канівської ЦРЛ у Черкаську інфекційну лікарню – заступник головного лікаря Канівської ЦРЛ Сергій Назаренко