Мешканці одного з черкаських провулків страждають від опадів

Мешканці провулку Енергетичний, що у мікрорайоні «Хімселище» потерпають від опадів. За словами місцевих мешканців, як тільки починається дощ чи тане сніг в їхніх оселях починається справжній жах. Вода потрапляє у будники, гаражі та сараї, що поступово руйнує будівлі. Даний провулок знаходиться у низовині посеред побудованих там автомобільних заправок, з яких, під час дощу, вода разом з мастильними відходами стікається на подвір’я та у будинки людей.

Вздовж провулку пролягає теплотраса, яка заривається під землю на вулиці Нечуя-Левицького, люди кажуть, що вони живуть, як на «пороховій бочці», адже покриття вулиці може не витримати і відбудеться прорив трубопроводу.

На численні вимоги мешканців провулку до них зрештою завітав депутат їхнього округу Олександр Радуцький. Люди, користуючись нагодою, висловили все незадоволення та продемонстрували депутату в яких умовах вони вимушені жити.

Власники будинків демонструють результати постійних підтопів: величезні тріщини на стінах, напівзруйновані фундаменти. Пенсіонери у відчаї, адже вони не знають, що їм робити. Мінімальна пенсія не здатна покрити навіть частини того збитку, якого їм завдала вода.

Начальник управління вуличної інфраструктури Сергій Отрешко, ознайомившись з проблемою, окреслив наступний план дій та пообіцяв, що дренаж по провулку буде зроблений протягом місяця.

Владці запевнили, що протягом півроку відбудуться всі необхідні роботи, аби під час опадів люди не ставали заручниками води.

Читайте також: Знов Соснівка: На перехресті вулиць Можайського та Лісова Просіка огороджують ділянку соснового лісу.