Материнська династія: у Черкасах мама і донька створили будинки сімейного типу

Гарний приклад порятунку дитячих життів показала черкащанка Наталія Скрипнікова. Жодну дитину вона не вибирала. Всі прийшли до родини якимось особливим шляхом. Нині старші вже здобули професії, молодші ще навчаються у школі та опановують музичне мистецтво. Прийомна мама вважає виховання дітей своєю життєвою місією і щиро пишається синами та доньками.

Невдовзі Наталя стане ще й весільною мамою і видаватиме заміж старшу прийомну доньку. Материнський досвід вже успішно переймає її біологічна донечка Тамара Харченко. Попри молодий вік жінка вже виховує шестеро дітей. Півроку тому вона з чоловіком створила будинок сімейного типу і планує його розширювати.

Більшість дітей знайшли материнське тепло завдяки міській службі у справах дітей. Тут особливо вдячні жінкам, які зважились на такий серйозний крок, як материнство.

Нині у Черкасах існує 7 будинків сімейного типу і 9 прийомних сімей. Вони стали порятунком для обездолених діток і зробили їх щасливими. А бережуть родинне вогнище, як і споконвіку жінки – мами.