Поки енергетики страйкують, у центрі Черкас люди залишились без світла

Уже добу мешканці будинку за адресою Гоголя 137 чекають на відновлення постачання ресурсів для життя. Тим часом рятуються хто генераторами, хто свічками. Ініціативна група будинку на чолі з головою ОСББ б᾽ють на сполох та стукають в усі двері. Поки що скрізь обіцяли, а відчинили лише у мерії.

Хоч будинку вже понад 10 років, силова лінія і трансформаторна підстанція досі не добудовані і не здані у експлуатацію, тому «Черкасиобленерго» не приймає їх на баланс і відмовляється укладати угоду з мешканцями. Тож у разі виникнення екстрених ситуацій власникам домоволодінь нема до кого звернутися.  Щомісяця голова ОСББ пише енергетикам листи – та все марно. Наразі працівники рему вже знайшли місце поломки, поки лишень намітили його крейдою і поїхали про спеціальну техніку. Мешканці будинку сподіваються, що вже навечір у їхніх домівках стане світліше.

«Черкасиобленерго» відключило «Дружбу народів» від електромережі.

Один коментар до “Поки енергетики страйкують, у центрі Черкас люди залишились без світла”

  1. Дивишся що робиться в країні і диву даєшься ! та при совку такого безладдя не було ! Влада зовсім УХУєла других слів нема! Здирать такі кошти з абонентів і не давать їм послуги це просто геноцид проти людей

Коментарі закриті.