Черкащани зустріли літо на фестивалі “Summer Challenge”

Вдруге у Черкасах відбувся фестиваль тімбілдінгу, участь у якому взяли 12 дорослих команд і 14 дитячих. Учасники змагань мали пройти випробування на 12 локаціях, одночасно для гостей фестивалю працювали фото-зони, у тому числі дитячі. Подекуди пропонували похімічити.

Участь у дорослих перегонах взяли як представники бізнесу, так і офіційні установи, такі як патрульна поліція або збірна команда посадовців міської ради та активістів під назвою «Громадський бюджет».

Серед дитячих команд третє місце посіли «Непереможні орли» з Тальнівщини,  на другій сходинці – дівоча команда з Канівського району під назвою «Top girl» і перемогу здобули «Народні мізки» з Катеринополя.

У дорослих перегонах на третьому місці – Черкаська патрульна поліція, срібло отримала команда Ощадбанку і перемогли «Юрія-фарм».

Команда-переможець віддала грантові кошти громадському проекту під назвою «Подаруй посмішку», автори якого поділилися з колегами для реалізації проекту «Насильству немає виправдання». Наприкінці фестивального дня Долина троянд перетворилася на поле битви фарбами холі.

У Черкасах з᾽явився куточок Тайланду.