Ганьба: черкаські депутати провалили виконком

Місто лишилося без виконавчого органу влади та без заступників міського голови. 16 січня вони відпрацювали останній робочий день. Відповідно до законодавства міський голова Анатолій Бондаренко виніс на розгляд сесії проект про обрання нового виконкому.

Далі потенційні виконкомівці коротко представились та відповіли на питання депутатів. Найбільшу підтримку висловили на ім᾽я Вікора Черниша – кіборга, що захищав Донецький аеропорт. А найбільше запитань виникло до представника перевізників Бориса Марченка, адже він заявив, що підтримуватиме здорожчання вартості проїзду та критикує транспортну реформу.

В цілому за новий виконком проголосували 18 депутатів, після чого секретар Радуцький запропонував відхилити проект, аби він не бовтався у порядку денному. Підтримали безвладдя та гальмування усіх процесів життєдіяльності міста фракції Свободи, ПВД та БПП.

«Свободівці» взагалі вразили відсутністю логіки: вони відмовились голосувати за будь-який виконком. Відвертий саботаж та байдужість до життя черкащан.

Дивіться також: Бюджет не прийнято. Черкащан обвели довкруж пальця.