28 травня у Смілі розпочалась міська толока – ремонтні роботи дорожнього покриття

Зранку 28 травня на вулиці Соборній розпочалась міська толока. Передбачала вона виконання ремонтних робіт дорожнього покриття. Адже від в’їзду у Смілу зі сторони Черкас і до районної лікарні частина Соборної була у жахливому стані. Подібні ремонтні роботи – це захід тимчасовий, але необхідний, твердить керівник міста Віктор Федоренко. Запевняє, цей відрізок дороги незабаром відремонтують ґрунтовно.

Тож для того, щоб пустити цим шляхом важковаговий транспорт, і було прийняте рішення про проведення толоки. Закликали долучитися до цього процесу всіх охочих.

Погода ремонтним роботам сприяла. Розпочали, як і планували, з самого ранку. І, як запевнив заступник міського голови Олег Черненко, що координував всі процеси толоки на Соборній, ідуть з випередженням графіку.

Проведення ремонтних робіт на Соборній –це лише частина плану по зміні руху вантажного транспорту через Смілу. Далі буде багато чого у цьому процесі залишати від роботи смілянської поліції.

Крім того, що на ділянці Соборної ремонтували саме дорожнє покриття, також тут силами  СКП «Комунальник» покосили узбіччя, працівники КП «Вод Гео» відкачали воду, а  «Смілакомунтеплоенерго»  –зробили водовідведення. Адже застій води на дорозі і був основним фактором, що руйнував її покриття.  Щоб Соборна залишалась проїзною до моменту проведення на ній запланованого ремонту, тут щотижня буде проводитись ще профілювання дороги грейдером.

Дивіться також: Смілянські школярі продовжують озеленювати алею на Богдана Хмельницького