"Плівки Смоликова": у розпорядженні журналістів опинився аудіозапис, де чиновник ображає медиків

“Плівки Смоликова”: у розпорядженні журналістів опинився аудіозапис, де смілянський чиновник ображає медиків

На нараді із головними лікарями медичних закладів Сміли Олексію Цибку довелось вибачатись за поведінку свого першого заступника Павла Смоликова. Як твердять лікарі, він опустився до особистих образ.

Вже після наради в особистій розмові сам Павло Смоликов спростував такі звинувачення лікарів. Мовляв, вони не правильно витрактували його слова. Але в розпорядженні журналістів опинився аудіозапис наради, яку в.о. першого заступника міського голови проводив з приводу виходу із кризи медичної галузі Сміли. Дісталось від першого заступника і медикам, і смілянам загалом.

Піддав сумніву Павло Смоликов і компетентність директорів КНП. Зокрема  Смілянської міської поліклініки Валентини Покотиленко. Заявив, що у неї освіта не медична, а вона поваром працювала.

Також Павло Смоликов не добирав виразів, судячи із запису, коли спілкувався із заступницею начальника відділу охорони здоров’я Оленою Загоруй.

Факт образ незаперечний. Можна лише сподіватись, що міський голова Олексій Цибко дотримається обіцянок і буде вживати всіх заходів, щоб його підлеглі не дозволяли собі спілкуватись на нарадах таким чином.