Замість лінійки — конференція першокурсників у Смілянському технологічному фаховому коледжі

Замість лінійки для першокурсників Смілянського технологічного фахового коледжу організували і провели конференції. Для студентів різних спеціальностей через карантинні обмеження їх провели окремо. Цього року, на відміну від попереднього, зустріч пройшла і без батьків. У залі студенти перебували в масках з дотриманням ще й соціальної дистанції.

Викладачі закликали першокурсників одразу відповідально залучатись до освітнього процесу. Це насамперед – запорука успішної адаптації і навчання, – наголосила заступник директора коледжу Олена Кикоть.

Цього дня першокурсники ознайомилися з основними правилами життя коледжу, дізналися про свої основні обов’язки. Адже нині їх студентське життя значно відрізнятиметься від шкільного. Їм доведеться подорослішати раніше своїх однолітків, бо вони не просто навчатимуться, а опановуватимуть обрані спеціальності.

Попереду на тих, хто обрав шлях студента, чекають найкращі роки яскравого насиченого життя. І вже за кілька років вони опанують омріяні професії та торуватимуть нелегкий, але цікавий шлях сходинками професійного зростання.