З 1 по 17 травня у Черкасах не проводитимуть тренування у спортивних школах та змагання — комісія ТЕБ та НС

Під час засідання комісії ТЕБ та НС, яке відбулося 29 квітня, ухвалили рішення про вжиття заходів із запобігання поширенню COVID-19. Комісія вирішила заборонити у місті з 1 по 17 травня 2021 року:

1. Проведення навчального тренувального процесу в спеціалізованих дитячо-юнацьких спортивних школах, школах олімпійського резерву, школах вищої спортивної майстерності.

2. Проведення спортивних заходів (змагань, пробігів, турнірів тощо).

3. Проведення масових (культурних, спортивних, розважальних, соціальних, рекламних, наукових, освітніх, професійних тематичних та інших) заходів, крім необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування, проведення кваліфікаційного іспиту, тестування на знання законодавства у сфері державної реєстрації осіб, які мають намір виконувати функції державного реєстратора та проведення офіційних спортивних заходів, включених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України, та матчів командних ігрових видів спорту професійних спортивних клубів без глядачів за умови дотримання учасниками таких заходів відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю за станом здоров’я учасників.