Школярі і студенти почали розмальовувати паркан колишньої військової частини у центрі Сміли

Паркан колишньої військової частини у центрі Сміли знають всі місцеві. Адже він має велику протяжність вздовж однієї із найбільших вулиць міста. Вигляд у нього, м’яко кажучи, непривабливий. Тож наразі за ініціативи управління освіти, молоді і спорту вирішили ці площі використати з просвітницькою місією. А заодно і дати можливість реалізуватись творчим школярам та студентам.

Працювати із застарілою поверхнею паркану дуже важко, діляться враженнями гімназисти. Та все ж спочатку зачистили і побілили поверхню, провели консультації із досвідченими художниками, обрали потрібні фарби і приступили до роботи. Така ідея і дітям і колективу гімназії прийшлась до душі. Адже запевняє заступник директора цього закладу, тема сімейних цінностей співпадає із напрямком їх освітньої роботи

Гімназисти підхопили ідею оздоблення старого паркану першими. Завтра до них приєднаються ще студенти Смілянського технологічного фахового коледжу. І хоча ще лише виконуються перші штрихи першого малюнку. Та юні художниці вже мріють, що весь паркан найближчим часом замайорить різними композиціями стріт –арту. Самі роблять і інших запрошують долучатись до класної справи.

До цієї тематичної акції зі стріт -арту можуть приєднатисьь і інші групи молодих людей, що хочуть реалізувати свій задум. Для цього потрібно звернутись за детальною інформацією у смілянський міський відділ молоді і спорту.