Черкаська міська рада: Складувати великогабарит на контейнерних майданчиках Черкас забороняється. Замовляти послугу треба у КП «Черкаська служба чистоти». За порушення заборони — штраф

Відсьогодні черкасці не повинні платити за вивезення великогабариту ТОВ «Управлінська компанія «Нова якість» Благоустрій». Після двох років боротьби у судах Черкаська міська рада домоглася розірвання договору про надання послуг з вивезення побутових відходів (великогабаритних та ремонтних) на території міста Черкаси.

Відповідне рішення 7 липня  ухвалив Північний апеляційний господарський суд. Договір розірвано з підстав неналежного виконання його умов, а саме: не вивезення всього об’єму сміття.

Дивіться також: «Благоустрій» призупиняє вивезення негабариту через набуття чинності рішенням Північного апеляційного господарського суду про розірвання договору на надання послуги з вивезення великогабаритних та ремонтних відходів

Відтепер жителі міста, яким потрібно вивезти великогабаритне або ремонтне сміття, повинні замовити цю послугу на КП «Черкаська служба чистоти» (https://chistota.ck.ua/pricing). Складувати великогабарит на контейнерних майданчиках Черкас забороняється.

Контроль за дотриманням правил благоустрою здійснюватиме управління інспектування та поліція. На порушників чекатиме штраф.

Про організацію вивезення великогабаритного сміття у Черкасах у подальшому містяни будуть поінформовані окремо.