ремонт дороги Н01

Нардеп Завітневич проінспектував ремонт траси Н01 у межах Сміли

В рамках програми Президента України «Велике будівництво» розпочали відновлення дороги Н-01 у межах Сміли ще у вересні. Презентував цей проект народний депутат України Олександр Завітневич. Нині він приїхав проінспектувати, що вже зроблено і які роботи тривають.

Наразі вже завершені всі роботи із укладання першого вирівнювального шару асфальтобетонного покриття по всій ділянці траси Н-01 , що проходить в адмінмежах Сміли. Паралельно зараз укладають бордюрний камінь та асфальтують зїзди на дороги, що прилягають до основної магістралі. Такі темпи будівництва дороги, твердить народний депутат, не можуть не викликати задоволення.

Дивіться також: У СМІЛІ РОЗПОЧАЛИ БУДІВНИЦТВО ДОРОГИ Н01: МАЄ БУТИ ВІДРЕМОНТОВАНО 103 ТИС. КВ. М ДОРОГИ ЗАГАЛЬНОЮ ПРОТЯЖНІСТЮ 6, 7 КМ

Цей масштабний проект для Сміли – це просто великий крок підтримки від держави, наголосив міський голова Сергій Ананко. Ця дорога давно потребувала такого капітального оновлення. Тож і керівник міста, і Черкаського району дякують за сприяння Олександру Завітневичу, що всіма силами допомагав, щоб проект був реалізований.