Нещодавно придбані Great Wall активно використовуються в роботі підрозділів ПАТ «Черкасиобленерго»

Нові двадцять автомобілів Great Wall Wingle 6, які нещодавно придбали для оперативно-виїзних бригад Товариства, активно використовуються в роботі. Завдяки сучасній техніці енергетикам вдається оперативніше виконувати професійні завдання та обслуговувати споживачів.

Так, працівники Драбівської філії відокремленого структурного підрозділу «Золотоніські енергетичні мережі» ПАТ «Черкасиобленерго» оперативно виїжджають на місце події на новому автомобілі. Кажуть, що тепер швидко та комфортно можуть дістатись у будь-який куточок району, незважаючи на погоду або час доби.

Дивіться також: У БЛАГОДАТНОМУ НА ЗОЛОТОНІЩИНІ ЕНЕРГЕТИКИ РОЗЧИСТИЛИ ЛІНІЇ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖ

— Завдяки тому, що ми отримали цей автомобіль, працювати стало набагато комфортніше, поставлені задачі ми виконуємо якісніше, набагато швидше. Рівень безпеки автомобіля — на висоті, ми працюємо, не хвилюючись, що з автомобілем щось трапиться. Ми дуже задоволені і дуже всім дякуємо, — поділився враженнями від роботи на новому автомобілі водій-електромонтер ОВБ Драбівської філії ВСП «Золотоніські енергетичні мережі» ПАТ «Черкасиобленерго» Микола Фесенко.