Одарич більше не депутат

Політичний проект “Одарич мер Черкас” остаточно закривається. Колишній очільник міста складає свої повноваження депутата Черкаської міськради і мотивує це своїм поверненням у великий бізнес та браком вільного часу на роботу у раді.

Однак, на думку політичних експертів, насправді таке рішення колишнього очільника Черкас викликане усвідомленням з його боку повної відсутності повернути собі владу в місті. Більшість, гучно анонсована ним в міськраді так і не була створена. Натомість очільник міста Анатолій Бондаренко спромігся консолідувати навколо себе депутатів з різних політичних груп задля розвитку Черкас.

Подейкують, побачивши гучний провал політичної стратегії Одарича, його патрон – Михайло Бродський заявив про повне припинення зі свого боку співпраці з вже колишнім мером, а тепер і депутатом черкаської міськради.

За інформацією, поширеною у соціальних мережах, Одарич зараз змушений перебиватися роботою консультанта з питань економіки Черкаського деревообробного комбінату, який він очолював до обрання міським головою.

Крім того, в соціальних мережах поширена інформація про те, що родина Одаричів, начебто, намагається виставити на продаж свій маєток в Мошнах, відомий широкому загалу як колишня сільська “Баня”.

До того ж напередодні по мережі розповсюдилися чутки, що Бродський також намагається позбутися свого головного медійного активу на Черкащині – телекомпанії «Вікка». Серед можливих покупців називають бізнесменів з оточення губернатора Ткаченка.

Ймовірно, що Михайло Юрійович готує продаж ще одного свого активу в Черкасах – залишків заводу Темп, територію якого намагаються розпродати частинами. В сукупності означена інформація є яскравим свідченням про невипадковість збігу вищезазначених обставин. Отже, черкащани можуть тепер реально себе відчути мешканцями Черкас без Одарича.