ОДАРИЧ про актуальні питання

– Сьогодні-завтра по всьому місту відновлять гаряче водопостачання

– розпочинається енергоаудит у школах міста

– З 1 січня 2016 року на гемодіаліз буде йти субвенція з обласного бюджету

– пільгові перевезення у маршрутівках скасують

– держава не відшкодовує платежі по субсидіях

– вул. Сурікова відремонтують до першого снігу

У Черкасах гостює НЕФКО

Міжнародна корпорація зацікавилась питанням термомодернізації черкаських освітніх закладів. НЕФКО вже 25 років поспіль надає фінансову підтримку різноманітним екологічним проектам в країнах центральної та східної Європи. У тому числі і в Україні. Декілька днів благодійники гостюватимуть у Черкасах. Тут вони вже ознайомились із унікальним екопроектом вихованців школи №3, які збирають побутові відходи і передають до закладів переробки чи утилізації. За словами директора навчального закладу Тетяни Ткаченко, таким чином школа заробляє кошти для енергоефективності.

У планах міських владців – вдосконалення матеріально-технічної бази, заміна вікон, підлоги та інших елементів інтер᾽єру школи №3. Серед довготермінових проектів – оновлення фасаду. Як приклад, секретар міськради Олександр Радуцький, навів здійснення термомодернізації у школі №2 та дитячому садочку №55. За підтримки НЕФКО подібні заходи можливо реалізувати й в інших освітніх закладах міста.

РАДУЦЬКИЙ дав останню прес-конференцію

Наступного разу посадовець поспілкується з журналістами вже після виборів. Зокрема, Олександр Романович наголосив на основних цьогорічних здобутках: «Черкаситеплокомуненерго» витягли з боргової ями, спрямовано кошти на ремонт лікарень та закладів освіти, озера на «літаку» не буде більше ніколи, нарешті закуплять тролейбуси, вдалося знайти землю для атовців, асфальтобетонний завод саботує роботу.