Черкаські лікарі обирають «Батьківщину»

 

 

Політики та лікарі об᾽єднали зусилля задля реформування медичної галузі міста. Керівники міської та обласної організацій «Батьківщини» Роман Діскант та Анатолій Бондаренко підписали меморандум з Асоціацією черкаських лікарів.

Основна мета співробітництва – скасування   високих   цін  на  медикаменти   та  засоби  медичного призначення, заміна матеріально-технічної   бази, раціоналізація   використання     коштів   в   лікувальних  закладах, встановлення     механізмів    ефективного   контролю  кваліфікації   лікаря  та   якості  наданих    ним   медичних  послуг, формування  кадрів  первинної  ланки (сімейні  лікарі, педіатри), ефективна організація  лікувально-діагностичного   процесу   пацієнтів.

Керівник міської організації ВО «Батьківщина» Роман Діскант розповів, що Асоціація черкаських лікарів безпосередньо звернулась до партійного осередку з метою спільно покращити медичне обслуговування у місті.

– В медицині є дуже багато проблем. Всі це бачать кожного дня, а ми це бачимо зсередини. Одним із варіантів щось змінити – це мати представництво в органах місцевого самоврядування. Серед багатьох партій ми вирішили обрати «Батьківщину», тому що це одна з найдавніших партій з прозорою діяльністю. Серед членів цієї  партії на місцевому рівні ми не знаємо таких людей, які б себе дискредитували, – зазначив голова Асоціації лікарів м. Черкаси Віталій Григорʼєв.

Черкаські батьківщинівці Анатолій Бондаренко та Роман Діскант впевнені, що розвиток та добробут суспільства залежить від рівня та якості надання медичних послуг.

– Це й меморандум – це початок співпраці нашої політичної сили з громадським обʼєднанням. Ми не є фахівцями у медичній галузі, тому наша партійна організація прийняла рішення довірити фахівцям реформу медицини. Після підписання цього меморандуму ми спільно йдемо на вибори до обласної та міської рад. На жаль, в нашій новітній історії стало модно мати в списках масажистів, водіїв, охоронців, родичів, знайомих. Ми діємо навпаки. Ми хочемо мати у своїх списках патріотів та фахівців, – наголосив керівник обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Бондаренко.

Лікарі спільно з політиками розвиватимуть взаємовигідне та довгострокове співробітництво, спрямоване на досягнення своїх цілей, сприяння реформування якості надання послуг в медичних закладах.

Анатолій Бондаренко пообіцяв вносити пропозиції до органів державної влади щодо розвитку медичної галузі. Днями він вже досяг попередніх домовленостей з лідеркою «Батьківщини» Юлею Тимошенко.

 

 

 

Котолован по вул. Фрунзе загрожує безпеці містян

Будівництво за адресою вул. Г. Сталінграда, 4 триває попри заборону