Актив черкаського бізнесмена Андрія Бородая виставили на аукціон

Йдеться про приміщення, розташоване за адресою: вул. Б. Хмельницького, буд. 55. Торги тривають на сайті «Прозорро», пропозиції приймаються до 24 липня. Вартість нежитлових приміщень загальною площею 2 653,8 кв. м складає 4 млн 170 тис гривень.

У попередніх репортажах телекомпанія «Антена» показувала, як банк-кредитор забрав за борги торгівельний центр «Гранд на Митниці», де працювало ТОВ «Стройсфера», яку пов᾽язують із засновником “Бізнес-Гранду” Андрієм Бородаєм.

Ймовірно, бізнесмен опинився у борговій ямі, що утворилися після скандальної забудови Театрального скверу. Багатоповерхівка, вочевидь, не дала очікуваних прибутків підприємцю. Він поступово втрачає не лише майно, а й позиції.

Дивіться також: У Андрія Бородая відібрали “Гранд Маркет”.

 

У Черкасах минув фестиваль активної молоді Speak Out

Захід тривав у місті з 9 по 15 липня і включав вивчення англійської з носіями мови, доброчинність, спортивну активість тощо. Вивчати англійську допомагали волонтери із США. По декілька годин на день вони займалися зі студентами у класах. Вечорами у Долині троянд Влаштовували американо-українські вечірки, флешмоби, концерти та іншу активність.

Де проходитиме наступний фестиваль активної молоді організатори поки не визначилися. Проте, отримали запрошення від місцевої влади робити його знову у Черкасах.

Дивіться також: У Черкасах втретє відбулося «Зіркове ралі».

Черкаські веслувальники привезли нагороди з чемпіонату України

Чемпіонат України з веслування на човнах «Дракон» серед юніорів, молоді та дорослих приймала столиця України. За нагороди національних змагань боролися спортсмени із семи областей та м. Києва, – повідомляє ЧЕмпіон. Спортсмени Черкаської області вісім разів сходили на п’єдестал пошани.

Дивіться також: У Черкасах визначили кращі спортивні школи та федерації.

 

26 фільмів боротимуться за перемогу у черкаському фестивалі “КіноШот”

Цьогоріч умови відбору кінострічок до участі у фестивалі змінився. Це відобразилося на кількості та якості робіт. Фільмів стало менше, але вони усі високо професійного рівня. Фестиваль розпочнеться 16 серпня та триватиме чотири дні. Реалізації цього проекту сприяє черкаська міська влада. Організатори фестивалю “КіноШот” звернулися за допомогою на краунфандинговий майданчик “Велика ідея”, адже проведення фестивалю потребує значних коштів

Дивіться також: 8 та 9 травня в Черкасах в Долині троянд відбувається Фестиваль “Народ Героїв

#ANTENNASTUDIO: Олексій Мельник, керівник КП «ЧЕЛУАШ»

У вересні 2018 року виповниться рік, як на посаду керівника КП «ЧЕЛУАШ» призначено черкаського депутата Олексія Мельника. Глядачам «Антени» він розповів про потужності підприємства, технічні можливості, необхідність оновлення рухомого складу тощо.

Наразі КП потребує робочих рук та спецтехніки, адже попереду – осінньо-зимовий період і прибирання доріг від снігу. Своїми силами з прибиранням, асфальтуванням та утриманням доріг комунальникам не впоратись. А з добросовісними підрядниками у Черкасах – проблеми.

Також Олексій Мельник прокоментував електронну петицію про його звільнення, яку підтримали черкащани на сайті міськради, та розповів, звідки взявся «Лексус». Згадали й сумнозвісну історію з водонагрівачами, вартістю 110 тис. грн., які нібито придбані на підприємство за завищеними цінами. Детальніше про роботу КП «ЧЕЛУАШ» дивіться в ефірі.

Дивіться також: #ANTENNASTUDIO: Руслан Дмитренко, керівник Черкаського ЦНАПу. 

 

У середмісті Черкас “Mercedes” покалічив пішохода

На розі Вишневецького та бульвару Шевченка водій «Mercedes», не впоравшись із керуванням, збив чоловіка. Після наїзду на пішохода легковик врізався у припарковані автомобілі. Потерпілого госпіталізовано до Третьої міської лікарні. Водію надано медичну допомогу на місці пригоди.