У Черкасах відбувся День морської звитяги

21 червня в Черкасах пройшли заходи в межах Науково-дослідницької експедиції «Від княжних часів до сучасної морської України».

За будівлею Черкаської ОДА розміщено малюнки на морську тематику вихованців художньої школи ім. Д.Нарбута, пройшли музичні виступи та майстер-класи клубу «Юних моряків».

Аварійники ТЕЦ ліквідовують порив в Південно-Західному районі. До того кілька днів роботи тут не велися

Працівники аварійної служби Черкаської ТЕЦ поновили роботу на місці пориву, виявленого під час гідравлічних випробувань.

За словами аварійників – поруч знаходяться ще декілька поривів, тому питання підключення гарячої води для мешканців Південно-Західного району досі відкрите.

Дивіться також: Гарячої води в Південно-Західному районі немає вже другий місяць

Громадський активіст Олег Собченко зареєструвався як самовисуванець по 196-му мажоритарному виборчому округу

Наразі у 196-му окрузі зареєстровано п’ятьох кандидатів-самовисуванців: Геннадія Бобова, Ірину Ванникову, Олега Собченка, Юрія Бобіна, Сергія Шерстюка.

Підприємець і громадський активіст вважає Геннадія Бобова замовником убивства журналіста Василя Сергієнка. В нагадування про це була проведена акція під стінами ЦВК.

У Черкасах попрощалися із місцевим блогером та активістом Вадимом Комаровим

У Черкаській обласній філармонії відбулося прощання з Вадимом Комаровим, якого 4 травня жорстоко побили в центрі міста.

Після побиття Комаров переніс декілька операцій та перебував у штучній комі 46 днів. Вночі 20 червня блогер пішов із життя.