Пам’ять жива. Сміляни вшанували пам’ять жертв Голокосту

27 січня сміляни вшанували пам’ять жертв Голокосту. Протягом дня кілька делегацій відвідали місце розстрілу та поховання мирних жителів у лісовому масиві на околиці Сміли, де згідно з архівними даними та дослідженнями, німецькі окупанти розстріляли щонайменше 3,5 тис. жителів міста, переважно євреїв та ромів.

Читати далі Пам’ять жива. Сміляни вшанували пам’ять жертв Голокосту

Синоптики: справжньої зими не видно

Примхи погоди у світі не оминули й Україну. Однак на відміну від небачених снігопадів, злив та потужних вітрів для українців природа обрала більш гуманний сценарій – нетипове, як для січня, тепло.

Читати далі Синоптики: справжньої зими не видно

Депутати затвердили бюджет розвитку на три роки і внесли зміни до бюджету на 2020 рік

На сесії міської ради було прийнято проєкт соціально-економічного і культурного розвитку міста Черкаси на 2020-2023 роки (ПСЕР). За словами міського голови Анатолія Бондаренка – в бюджеті намагались максимально збалансувати потреби міста.

Читати далі Депутати затвердили бюджет розвитку на три роки і внесли зміни до бюджету на 2020 рік

У Черкасах горів меблевий цех

26 січня на вулиці Грибній місцеві жителі виявили пожежу у 2-поверховій будівлі цеху з виробництва меблів. Вогнем пожежі знищено покрівлю, меблі та обладнання. Причина пожежі встановлюється. Від вогню вдалося врятувати автомобіль, що стояв неподалік та поруч розташовану споруду/

Читати далі У Черкасах горів меблевий цех

Поблизу річкового вокзалу у Черкасах упіймали порушника з рибою на 12 тисяч гривень

24 січня 2020 року Черкаський рибоохоронний патруль викрив грубе порушення Правил рибальства. Подія сталася на Кременчуцькому водосховищі поблизу річкового вокзалу м. Черкаси.

Читати далі Поблизу річкового вокзалу у Черкасах упіймали порушника з рибою на 12 тисяч гривень

Небайдужі сміляни врятували з люка вівчарку

«І знову ці чортові люки. І знову собака у ньому» написала на своїй сторінці у Фейсбуці смілянська зоозахисниця Юлія Данильченко.

Читати далі Небайдужі сміляни врятували з люка вівчарку

На освітні та гуманітарні проєкти цьогоріч планують виділити близько 120 млн грн

Завдяки прийняттю проекту соціально-економічного і культурного розвитку міста у Черкасах планується реалізувати декілька перспективних проектів. Кошти спрямують на ремонт і реконструкцію декількох об’єктів інфраструктури.Також планується підтримка програм соціально-культурного розвитку, зокрема, оновлення бібліотечного фонду.

Читати далі На освітні та гуманітарні проєкти цьогоріч планують виділити близько 120 млн грн