Якщо швидку не вдається викликати за номером «103», телефонуйте +38(050)368-99-05, +38(067)819-26-25 (тимчасово)

28 лютого розпочинається поетапне підключення Черкаської області до єдиної оперативної диспетчерської служби «103», зокрема, відбудеться перший етап – підключення міста Черкаси та Черкаського району.

Читати далі Якщо швидку не вдається викликати за номером «103», телефонуйте +38(050)368-99-05, +38(067)819-26-25 (тимчасово)

У Черкасах СБУ попередила незаконний збут військових засобів ураження: гранатомету, двох гранат та понад 20 набоїв до великокаліберного кулемета

За попередньою версією слідства, мешканець обласного центру, який перебуває в слідчому ізоляторі за підозрою у скоєнні тяжкого злочину, намагався продати зброю та боєприпаси.

Читати далі У Черкасах СБУ попередила незаконний збут військових засобів ураження: гранатомету, двох гранат та понад 20 набоїв до великокаліберного кулемета

В Черкаській філармонії вшанували тих, хто створює спортивну славу Черкащини та України

Нагороди отримали найкращі спортсмени, тренери, меценати, функціонери, а також дитячо-юнацькі школи.

Читати далі В Черкаській філармонії вшанували тих, хто створює спортивну славу Черкащини та України

Протистояння на комбінаті «Дніпро»: рейдерське захоплення чи законна зміна керівництва?

26 лютого у Смілі біля ДО «Комбінат «Дніпро», що входить в систему Державного агентства резерву України, відбулось протистояння.

Читати далі Протистояння на комбінаті «Дніпро»: рейдерське захоплення чи законна зміна керівництва?

Коронавірус в Україні: карантинні заходи виявилися окозамилюванням?

Черкащанин Данііл самостійно повернувся з Китаю наприкінці січня, коли у світі вже були хворі близько трьох тисяч осіб, а кілька європейських країн вирішили евакуювати своїх громадян із провінції Хубей.

Читати далі Коронавірус в Україні: карантинні заходи виявилися окозамилюванням?

Постане перед судом директор кооперативу, який обвинувачується в самовільному зайнятті земельної ділянки та незаконному будівництві котеджного містечка в мікрорайоні «Дахнівка»

Зважаючи на актуальність питання захисту інтересів держави, порушених внаслідок протиправного використання земель в мікрорайоні «Дахнівка», Черкаською місцевою прокуратурою спільно з Управлінням СБУ в Черкаській області проведено комплекс заходів, завдяки яким завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом самовільного будівництва котеджного містечка в період з травня 2018 року до лютого 2019 року, на земельній ділянці площею 1,9 га, розташованій по вул. Сержанта Волкова у м. Черкаси, яка знаходилася на землях комунальної власності Черкаської міської ради.

Читати далі Постане перед судом директор кооперативу, який обвинувачується в самовільному зайнятті земельної ділянки та незаконному будівництві котеджного містечка в мікрорайоні «Дахнівка»

Члени екіпажу тральщика «Черкаси» приїхали в гості до черкаського Клубу юних моряків

Команда на чолі з командиром судна Юрієм Федашем завітала до міста на прем’єрний показ фільму “Черкаси”. Команда тральщика ознайомилась із навчальними класами клубу, поспілкувалася з учнями.

Читати далі Члени екіпажу тральщика «Черкаси» приїхали в гості до черкаського Клубу юних моряків