Бондаренко розповів про позов проти Зеленського, 19 кримінальних справ та Черкаси після карантину – живий ефір Антени

В студії Антени міський голова Черкас Анатолій Бондаренко. Мер міста розповів про позов, що готує проти Зеленського про захист честі та гідності, про кримінальні справи, яких на думку Зеленського аж 19, та про Черкаси після карантину. Що місто втратило в результаті оголошеного карантину?
Цікавий ефір, що викликав ажіотаж в соцмережах. Правда, не зрозуміло чому…

Читати далі Бондаренко розповів про позов проти Зеленського, 19 кримінальних справ та Черкаси після карантину – живий ефір Антени

Бондаренко розповів про фінансування черкаських медзакладів із міського бюджету

Тиждень тому президент Володимир Зеленський під час своєї пресконференції заявив, що вважає міського голову Черкас Анатолія Бондаренка бандитом, а також закинув йому, що він із власної кишені не наповнив із власної кишені засобами захисту порожні аптеки, порожні лікарні. “Де був мер Черкас 2 місяці тому? Де його звернення до мене “чим я можу допомогти владі”? Де його літаки, які літали і наповнювали лікарні, аптеки Черкас? Де наповнення держрезерву? Де його особисті гроші? За які він купив і заповнив аптеки свого міста?” – театрально запитував президент.

Читати далі Бондаренко розповів про фінансування черкаських медзакладів із міського бюджету

Черкаський ЦНАП відновив роботу, але лише за попереднім записом

З 25 травня 2020 року Центр надання адміністративних послуг відновив прийом документів щодо таких адміністративних послуг:

Читати далі Черкаський ЦНАП відновив роботу, але лише за попереднім записом

Український поштовий сервіс META може передавати інформацію користувачів російським держслужбам

Український безкоштовний сервіс електронної пошти META внесли до реєстру організаторів поширення інформації (ОРІ). На це звернув увагу російський проєкт «РосКомСвобода».

Читати далі Український поштовий сервіс META може передавати інформацію користувачів російським держслужбам

Смілянський технологічний фаховий коледж запрошує на навчання

Документи на навчання у Смілянському технологічному фаховому коледжі прийматимуть з 30 червня до 13 липня 2020 року. Після вступних іспитів до 29 липня відбудеться зарахування на навчання.

Читати далі Смілянський технологічний фаховий коледж запрошує на навчання

Троє смілян стали стипендіатами Президента України

Студенти ІV курсу Смілянського технологічного фахового коледжу Михайло Демченко, Родіон Теліженко та Владислав Уманець, згідно з Наказом Міносвіти, єдині в області отримуватимуть Президентську стипендію.

Читати далі Троє смілян стали стипендіатами Президента України

Анатолій Бондаренко показав, як відремонтовані вулиці Якубовського та Академіка Корольова у Черкасах

У Черкасах тривають роботи із відновлення асфальтового покриття міських доріг. Наразі міський голова показав відремонтовані вул. Якубовського та Академіка Корольова у Південно-Західному мікрорайоні.

Читати далі Анатолій Бондаренко показав, як відремонтовані вулиці Якубовського та Академіка Корольова у Черкасах