Анатолій Бондаренко розповів про позапланову перевірку Держаудитслужби в Черкаській міськраді

Державна аудиторська служба України внесла зміни до свого плану та включила Черкаську міську раду до списку позапланових перевірок. Вони проходитимуть у сімох департаментах – фінансової політики, житлово-комунального комплексу, освіти та гуманітарної політики, економіки та розвитку, управління справами та юридичного забезпечення, архітектури та містобудування, а ще в департаменті охорони здоров’я та медичних послуг.

Читати далі Анатолій Бондаренко розповів про позапланову перевірку Держаудитслужби в Черкаській міськраді

Ексклюзив Антени: Десант ревізорів за завданням президента “атакує” мерію Черкас

Десант ревізорів, яких зібрали з усієї країни в кількості понад 20 осіб, прибув до мерії Черкас.

Читати далі Ексклюзив Антени: Десант ревізорів за завданням президента “атакує” мерію Черкас

Черкасиобленерго нагадує: час передавати покази лічильників

Для коректного формування рахунків та уникнення непорозумінь фахівці обленерго радять передавати покази електролічильника на 1 число кожного місяця.

Читати далі Черкасиобленерго нагадує: час передавати покази лічильників

У “Черкасиобленерго” оновили “серце” товариства – диспетчерську службу

Завершився капітальний ремонт центральної диспетчерської служби ПАТ «Черкасиобленерго». Це серце Товариства, звідки забезпечується управління всією електромережею області.

Читати далі У “Черкасиобленерго” оновили “серце” товариства – диспетчерську службу

Черкаські рятувальники долучилися до всеукраїнської акції “Візьми собаку на роботу”

Акція започаткована у 1999 році з метою заохотити підприємства дозволити своїм порацівникам прийти на роботу зі своїм собакою хоча би в одну п’ятницю кожен рік. Це сприяє пошуку нових господарів для собак із притулків, рятувальних груп та гуманістичних товариств, розвитку сприятливої для собак інфраструктури, пропагує дружні умови для домашніх улюбленців в офісах.

Читати далі Черкаські рятувальники долучилися до всеукраїнської акції “Візьми собаку на роботу”

У відповідь На запитання про риття каналу між озером на Митниці та Дніпром міський голова Черкас розповів, що територія водного фонду належить сільрадам

На запитання журналістів про розгляд петиції, в якій громадяни вимагають від міської влади вирити канал між озером на Митниці і руслом Дніпра, міський голова Черкас розповів, що територія водного фонду належить не місту, а приміській сільраді.

Читати далі У відповідь На запитання про риття каналу між озером на Митниці та Дніпром міський голова Черкас розповів, що територія водного фонду належить сільрадам

У Черкасах рятувальники нагадують відпочивальникам правила поведінки на воді

В області склалася непроста оперативна обстановка на водних об’єктах. Загалом цього року зареєстровано вже 35 надзвичайних подій, під час яких 20 громадян загинули та ще 18 осіб вдалося врятувати, з яких 3 дитини. Лише за останній тиждень вода забрала життя шістьох наших земляків, повідомляє пресслужба УДСНС у Черкаській області.

Читати далі У Черкасах рятувальники нагадують відпочивальникам правила поведінки на воді