На Черкащині кількість померлих у 2,8 раза перевищує кількість народжених

За повідомленням Головного управління статистики у Черкаській області, упродовж січня–листопада 2020 р. чисельність наявного населення Черкаської області зменшилася на 11948 осіб і, за оцінкою, на 1 грудня 2020 р. становила 1180,2 тис. осіб.

Читати далі На Черкащині кількість померлих у 2,8 раза перевищує кількість народжених

Ігоря Волошина призначено директором департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР

Перший заступник Черкаського міського голови Сергій Тищенко підписав розпорядження про призначення директором департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР замість “свободівця” Сергія Воронова, що звільнився з посади за власним бажанням 14 січня. Він виграв конкурс на посаду директора Державного навчального закладу «Черкаське вище професійне училище».

Читати далі Ігоря Волошина призначено директором департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР

Вже другий будинок, який обслуговує управлінська компанія “Нова Якість”, отримає компенсацію 70% вартості енергомодернізації за програмою “Енергодім”

Співвласники будинку на Припортовій, 13 ще наприкінці минулого року підписали договір з управлінською компанією. До цього багатоквартирка понад 4 роки функціонувала як ОСББ. Відтепер “Нова якість” не просто обслуговує будинок, а й допомагає втілювати важливий проєкт з енергомодернізації.

Читати далі Вже другий будинок, який обслуговує управлінська компанія “Нова Якість”, отримає компенсацію 70% вартості енергомодернізації за програмою “Енергодім”

Кабмін погодив кандидатуру “Слуги народу” нардепа Скічка на посаду голови Черкаської ОДА

На засіданні КМУ питання було розглянуто і погоджено. Остаточне рішення прийме президент України Володимир Зеленський.

Читати далі Кабмін погодив кандидатуру “Слуги народу” нардепа Скічка на посаду голови Черкаської ОДА