НКРЕКП скасувала пільгові ціни на електроенергію для релігійних організацій, споживачів, які використовують електроенергію для опалення, багатодітних сімей та ін.

Національна комісія з регулювання енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) 6 січня скасувала пільгові ціни на електроенергію для релігійних організацій, жителів 30-кілометрової зони навколо АЕС, споживачів, які використовують електроенергію для опалення, багатодітних сімей та інших категорій.

Читати далі НКРЕКП скасувала пільгові ціни на електроенергію для релігійних організацій, споживачів, які використовують електроенергію для опалення, багатодітних сімей та ін.

При зниженні температури до -10°С і нижче у Черкасах розгорнуть 22 пункти обігріву

У Черкасах готуються до відкриття пунктів обігріву. Їх розгорнуть за умови зниження температури від мінус 10 градусів (та нижче) у приміщеннях комітетів самоорганізації населення, територіальних центрів надання соціальних послуг та однієї з благодійних організацій (за адресою вулиця Рєпіна,12/1 — цілодобовий). Цього року в місті працюватиме 22 стаціонарних місця. Один із них у цілодобовому режимі, решта – за графіком із 8/9:00 до 17:00 із понеділка до п’ятниці.

Читати далі При зниженні температури до -10°С і нижче у Черкасах розгорнуть 22 пункти обігріву

Більшість опитаних черкасців вважають, що в забороні продажу непродовольчих товарів немає сенсу — вуличне опитування

З 8 січня в Україні почали діяти посилені карантинні обмеження для протидії розповсюдженню коронавірусу. Вони діятимуть до 24 січня. Багатьом українцям запроваджені обмеження здаються нелогічними. Тому ми вирішили запитати саме у черкащан, чи погоджуються вони із забороною продажу непродовольчих товарів.

Читати далі Більшість опитаних черкасців вважають, що в забороні продажу непродовольчих товарів немає сенсу — вуличне опитування

У Черкасах оголосили конкурс із перевезення пасажирів на п’ятьох автобусних маршрутах

12 січня в Черкаській міській раді відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На ньому розглянули низку важливих питань.

Читати далі У Черкасах оголосили конкурс із перевезення пасажирів на п’ятьох автобусних маршрутах

З 1 січня 1 кіловат-година електроенергії коштує 1,68 грн, а з 1 квітня для деяких споживачів може зрости до 3,36 грн

28 грудня Кабінет міністрів скасував так званий «пільговий тариф» на перші 100 кВт-год спожитої населенням електроенергії. Так, уряд фактично ввів для побутових споживачів єдиний тариф на електроенергію розміром 1,68 грн за кВт-год.

Читати далі З 1 січня 1 кіловат-година електроенергії коштує 1,68 грн, а з 1 квітня для деяких споживачів може зрости до 3,36 грн

Міські чиновники і міський голова йдуть у відпустку за власний рахунок

Незважаючи на те, що Анатолій Бондаренко не отримуватиме зарплатню, він залишиться на своєму робочому місці. Міський голова розгляне питання щодо преміювання працівників ЧМР. За його словами, вони мають бути в таких умовах, як усі українці.

Читати далі Міські чиновники і міський голова йдуть у відпустку за власний рахунок

З 15 січня очікується похолодання до -17º

За кліматом, січень — це найхолодніший зимовий місяць із середньою температурою повітря, навіть за останні найбільш теплі 30 років, -3,5ºС. Морози інтенсивністю 10-15º не є дивиною, а скоріше нормою.

Читати далі З 15 січня очікується похолодання до -17º