У Смілянському центральному міському парку культури і відпочинку влаштували весняну толоку

16 квітня в Смілянському центральному міському парку культури і відпочинку влаштували справжню весняну толоку. Озброївшись граблями, мітлами, сокирами, лопатами та іншим інвентарем, з пів сотні працівників виконавчого комітету долучились до прибирання нижньої частини парку.

Читати далі У Смілянському центральному міському парку культури і відпочинку влаштували весняну толоку

Міський голова створив комісію, яка розслідуватиме факти зловживання чиновниками міської ради при виділенні земельних ділянок, у тому числі — учасникам АТО

Якщо такі факти зловживань у черкащан є, міський голова порадив не мовчати і повідомляти про це, а причетні чиновники будуть відсторонені від займаних посад на час проведення службових розслідувань.

Читати далі Міський голова створив комісію, яка розслідуватиме факти зловживання чиновниками міської ради при виділенні земельних ділянок, у тому числі — учасникам АТО

У Черкасах патрульні обстежують стан міських автодоріг

Упродовж квітня співробітники відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції в Черкаській області проводять комісійний огляд вулично-шляхової мережі. Усі виявлені недоліки фіксуються в актах огляду і передаються власникам об’єктів, які повинні вжити заходів для їхнього усунення.

Читати далі У Черкасах патрульні обстежують стан міських автодоріг

ПАТ «Черкасиобленерго» продовжує оновлення парку техніки та автоматизацію виробничих процесів

З метою поліпшення якості розподілу електричної енергії для споживачів Черкаської області, а також автоматизації та модернізації усіх виробничих процесів ПАТ «Черкасиобленерго» постійно працює над оновленням парку спеціалізованої техніки. Нині в рамках Інвестиційної програми на 2021 рік для виконання ремонтних робіт на кабельних лініях електропередачі 10/0,4 кВ придбали сучасний міні-екскаватор.

Читати далі ПАТ «Черкасиобленерго» продовжує оновлення парку техніки та автоматизацію виробничих процесів

Черкаські оперативники затримали зловмисника, який наніс підлітку ножове поранення неподалік АЗС у Черкасах

Як встановили працівники карного розшуку, потерпілий отримав ножове поранення в живіт під час конфлікту, який виник через те,  що, проїжджаючи на велосипеді, підліток зачепив одного перехожого. 

Читати далі Черкаські оперативники затримали зловмисника, який наніс підлітку ножове поранення неподалік АЗС у Черкасах