16 квітня в Смілянському центральному міському парку культури і відпочинку влаштували справжню весняну толоку. Озброївшись граблями, мітлами, сокирами, лопатами та іншим інвентарем, з пів сотні працівників виконавчого комітету долучились до прибирання нижньої частини парку.

Площа території сягає близько 30-ти гектарів, тож роботи вистачило усім. Видалили молоду поросль дерев, зібрали величезні купи торішнього листя, знайшовся і не один мішок сміття, яке лишили по собі відпочивальники.

У рамках оголошеного двохмісячника довкілля сміляни прибрали чимало засмічених територій, наголошують працівники екоінспекції.

Весняна толока у Смілі триватиме аж до початку травневих свят. Протягом цього часу комунальники обіцяють на міське сміттєзвалище залишки рослинності вивозити безкоштовно.16 квітня погода дозволила посадовцям виконати чималий обсяг роботи в нижній частині парку. Спільна праця на свіжому повітрі додала гарного настрою та енергії. А прибраний і оновлений міський парк культури і відпочинку нині готується до офіційного відкриття літнього сезону, аби вже за два тижні зустріти відвідувачів.

Від editor