Дивні кадрові ротації в Черкаському Управлінні стратегічних розслідувань нацполіції — звільнено начальника Артема Трубу, та його заступників, натомість призначено колишніх очільників УСР в Тернополі, яких на минулому тижні накрило ДБР?

Кадрові зміни в черкаській поліції Звільнено Артема Трубу, начальника відділу УСР — Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України в Черкаській області та його заступників. Офіційно про причину звільнення не оголошено.

Читати далі Дивні кадрові ротації в Черкаському Управлінні стратегічних розслідувань нацполіції — звільнено начальника Артема Трубу, та його заступників, натомість призначено колишніх очільників УСР в Тернополі, яких на минулому тижні накрило ДБР?

У Черкасах водійка на повороті не впоралась із керуванням і наїхала на пішохода

Дорожньо-транспортна пригода сталася 10 жовтня близько 12:25 на вулиці В’ячеслава Чорновола у Черкасах. Слідчі відкрили кримінальне провадження.

Читати далі У Черкасах водійка на повороті не впоралась із керуванням і наїхала на пішохода

Опалення у садочках і лікарнях планують увімкнути вже найближчим часом. Стосовно шкіл рішення ще не ухвалене

Усе залежить від того, яке рішення буде прийнято виконкомом з приводу дати початку осінніх канікул.

Читати далі Опалення у садочках і лікарнях планують увімкнути вже найближчим часом. Стосовно шкіл рішення ще не ухвалене

Понад 100 черкаських ОСББ не надають акти готовності будинків до опалювального сезону

Наразі існують проблеми, які не залежать від міста і теплопостачальних компаній. Зокрема, понад 100 ОСББ у Черкасах на сьогодні відмовляються надавати акти готовності їхніх будинків до опалювального періоду, без яких не можна подавати теплоносій.

Читати далі Понад 100 черкаських ОСББ не надають акти готовності будинків до опалювального сезону

Опалювальний сезон розпочнеться, коли протягом трьох діб середньодобова температура не буде перевищувати 8 градусів тепла

Дві теплопостачальні компанії Черкас (КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» та Черкаська ТЕЦ) на 99% готові до опалювального періоду. Наявні пориви на мережах будуть ліквідовані найближчим часом.

Читати далі Опалювальний сезон розпочнеться, коли протягом трьох діб середньодобова температура не буде перевищувати 8 градусів тепла

Передчасно померла вчителька початкових класів Черкаської ЗОШ №5 Кондратюк Тетяна Миколаївна

Про це повідомив Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради на своїй сторінці у фейсбук.

Читати далі Передчасно померла вчителька початкових класів Черкаської ЗОШ №5 Кондратюк Тетяна Миколаївна

У страшній ДТП на Звенигородщині загинули дві жінки, ще трьох постраждалих доправили до лікарні

Слідчі Черкас наразі встановлюють обставини смертельної ДТП. Водій затриманий у процесуальному порядку. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Читати далі У страшній ДТП на Звенигородщині загинули дві жінки, ще трьох постраждалих доправили до лікарні