Навколо Центру матері та дитини знову поповзли чутки

Колектив черкаського міського пологового будинку просить не закривати їхній заклад та просить утворити депутатську комісію, яка перевірить діяльність закладу. Натомість, директор департаменту охорони здоров’я Олег Стадник зазначив, що це чутки і закривати заклад ніхто не збирається.

Черкащанка до депутатів: «Перестаньте вбивати наших дітей»

17-річний син Любові Карпович постраждав внаслідок ДТП на вулиці Одеській. Пройшов майже рік, а юнак досі перебуває на лікуванні і може залишитися інвалідом. У тому, що трапилося, жінка звинувачує міську владу, яка ніяк не дасть розпорядження встановити світлофор на аварійно небезпечній ділянці.

Цього разу, заручившись підтримкою мешканців мікрорайону, мати постраждалого прийшла на сесію міськради, щоб попередити народних обранців про акцію протесту. Якщо протягом місяця на Одеській не встановлять світлофор – мешканці перекриють автошлях та залізничну колію.

Свободівець закликав декомунізувати черкаські школи

Станом на 1 вересня 2016 року не всі школи м. Черкаси виконали норми законодавства у частині декомунізації. Досі на фасадах деяких навчальних закладів містяться меморіальні дошки на честь діячів комуністичного режиму. У зв᾽язку з цим депутат просить міський департамент освіти та гуманітарної політики надати перелік відповідних меморіальних дошок.