Мер прийняв послів з Болгарії та Молдови

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко прийняв послів Болгарії та Республіки Молдова. Учасники зустрічі обговорили шляхи партнерства та співпраці у різних галузях економіки та культури. Також делегати отримали, з рук мера, символічні подарунки. Далі представники міської влади організували для гостей екскурсію містом.

Незабаром міські водограї припинять свою роботу

Задля збереження трубопроводів та конструкції питних фонтанів, працівники комунального підприємства «Черкасиводоканал» демонтують усі 17 питних фонтанів. Наразі роботи по демонтажу проведені на 4-х об’єктах: площі 700-річчя, біля Будинку культури „Дружба народів“, на Європейській площі та у «Долині троянд».

Предбачається, що решта фонтанів приберуть протягом тижня. Залишилось прибрати у парку «Сосновий бір», декілька у центрі міста, в районі річкового вокзалу, Південно-Західного району та інші. У Зв’язку з тим, що морози поки що не наступили, тому працівники поступово демонтують питні фонтанчики.

До Черкас повернули народжену в Росії дитину

Мама-заробітчанка не змогла забрати на Батьківщину новонародженого сина, тому маленького Данііла привезли соцпрацівники. Як все було знає начальник Черкаської служби у справах дітей Світлана Шишлюк.

Нині жінка завершує проходити поглиблене медичне обстеження, оскільки через відсутність належного догляду хлопчик має деякі проблеми зі здоров᾽ям. Служба у справах дітей продовжує наглядати за малям та обіцяє надавати посильну допомогу родині, де крім Данііла виховується ще двоє дітей.

Міська влада продовжить дбати про учасників АТО

Виконком продовжив  термін дії Комплексної програми підтримки учасників АТО та членів їх сімей-мешканців до кінця 2017 року. У Програму внесено зміни про надання грошової допомоги сім᾽ям загиблих атовців на проведення ремонту житла. Міська влада робить все для того, аби дія програми не зупинилася з часом. Відповідний соціальний захист у м. Черкаси нині отримують близько 700 осіб.

Міський голова відкрив новий клас образотворчого мистецтва

У дитячій школі мистецтв відкрили оновлений клас образотворчого мистецтва. Відтепер діти мають змогу займатись улюбленою справою в сучасному та комфортному залі. На офіційне відкриття завітав міський голова Черкас та привітав учнів та викладачів школи з цією подією.

За час ремонтних робіт встигли оновити не тільки клас, але і замінили аварійний дах та підлогу в театральному залі. В найближчий час керівництво школи планує створити також клас для занять хореографією.

Загалом в школі вчиться 740 дітей. За словами директора навчального закладу, школа має амбітні плани розвитку.