Бої без правил: на Центральному стадіоні відбувся турнір імені Амброса

Щорічні змагання пройшли в рамках спортивного фестивалю на День незалежності. Участь у турнірі 5×5 взяли команди як з Черкас, так і зі столиці. У напруженому протистоянні перемогу здобули черкаські «Лютичі».

Як зазначив організатор заходу Дмитро Кухарчук, змагання поєднують духовну і фізичну витривалість та бажання йти до перемоги. Під час боїв був присутній батько загиблого атовця, на честь якого засновано турнір, – Сергій Амброс. Він особисто привітав усіх учасників та вручив нагороди.

Дивіться також: У Черкасах відбувся спортивний турнір пам᾽яті В᾽ячеслава Галви. 

У Черкасах встановили національний рекорд із найтривалішого футбольного матчу

До гри долучилися 1174 черкащанина, віком від 8 до 72-х років. Кращих гравців відзначили кубками. Рекорд урочисто зафіксував експерт Національного Реєстру Рекордів України.

Історичний матч на полі Центрального стадіону тривав 24 години і 1 хвилину. Гра завершилася нічиєю команд Черкаської міської ради та ветеранів футболу.

Дивіться також: У Черкасах фестивалили майбутні мами та малюки.

 

У Черкасах фестивалили майбутні мами та малюки

Фестиваль «Future Mama Fest» вже втретє збирає жінок при надії та молодих матусь із дітками. Цього року захід відбувся у сквері ім. Б. Хмельницького. Для гостей фестивалю підготували смаколики, фотозони, цікавинки, конкурси та концертну програму. Родзинка заходу – встановлення рекорду із найбільшої кількості розмальованих животиків майбутніх мам. Детальніше про фестиваль – у сюжеті телеканалу «Антена».

Дивіться також: У Черкасах серед молодих та майбутніх мам популяризують грудне вигодовування.

 

У Черкасах відбувся спортивний турнір пам᾽яті В᾽ячеслава Галви

Змагання з кросфіту пройшли в рамках спортивного фестивалю на Центральному стадіоні. Мірялися силами, як хлопці, так і дівчата.

В᾽ячеслав Галва добровольцем поїхав на фронт, де застосував свій величезний досвід у підготовці бійців батальйону «Азов». Загинув 26 серпня 2014 року під Маріуполем, але справа бійця жива.

Дивіться також: У Черкасах пройшли змагання з веслування на ергометрах серед майстрів.